5 redenen om hulp te vragen aan een opruimcoach

17 apr 2019

Opruimen, dat moet ik toch zelf kunnen?

Stel je voor… een opgeruimd huis, je weet direct jouw spullen te vinden, alles is overzichtelijk, geen rondslingerende spullen meer en die eeuwige magneetplek met rommel is gewoon weg! Kortom: je hebt grip op je huishouden.

Klinkt dat als muziek in je oren? Maar denk je dat het onmogelijk is omdat je het immers al zo vaak hebt geprobeerd? Of schaam je je voor je rommel? Of voor het feit dat het opruimen niet lukt terwijl je vindt dat je het zelf moet kunnen? Onzin! Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten, ook jij!! Maar opruimen is dat nu even niet. Er is niks mis met hulp vragen. Je belt toch ook een monteur als je wasmachine kapot is?

Lees hier vijf redenen om hulp te vragen aan een opruimcoach.

  1. Je hebt geen tijd

Is het je opgevallen dat je standaard antwoord ‘druk, druk, druk’ is op de vraag ‘hoe gaat het met je’? We zijn allemaal druk en onze tijd wordt constant in beslag genomen door honderd en een dingen die gedaan moeten worden. Het is daarom belangrijk om klussen uit te besteden die je waarschijnlijk zelf niet af krijgt, of die je zelf niet kunt. Denk maar eens aan het schilderwerk in en rond je huis, of ramen zemen op de eerste verdieping of klusjes in huis. En ja dus ook opruimen! Waarom zou je een week bezig zijn met opruimen wat een professional samen met jou in een of twee dagen kan regelen?

  1. Je hebt een stok achter de deur nodig

Je begint er gewoon niet aan, aan opruimen. Maar ondertussen heb je wel last van een niet opgeruimd huis. Je hoopt stiekem dat het wel zal wennen zo’n rommelig huis…..

Maar heb je eenmaal een afspraak met mij staan, dan moet je wel! En hoe fijn is dat. Dan weet je dat er ook echt opgeruimd gaat worden. In jouw huis, voor meer rust en ruimte! Yeeeeeh!

  1. Je hebt geen idee waar je moet beginnen

Soms zie je gewoon even door de bomen het bos niet meer omdat het op verschillende plekken in huis een chaos is. We kijken dan samen waar je knelpunten zijn en jij vertelt wat je wensen zijn. Je krijgt van mij dan een persoonlijk advies over waar je het beste kunt beginnen en waarom. En dat we dan ook daadwerkelijk samen aan de slag gaan zodat je weer een opgeruimd huis hebt, en jij het alleen maar hoeft bij te houden (wat dan veel gemakkelijker is!).

  1. Je bent al eerder begonnen met opruimen, maar het blijft een rommel

Je bent al verschillende keren met goede moed begonnen met het opruimen van je huis. Maar elke keer werd het alleen maar een grotere rommel, lukte het niet om het opgeruimd te houden of werd je halverwege zo moedeloos dat je van ellende maar weer bent gestopt.

En dat is logisch! Jouw kwaliteiten liggen ergens anders, niet bij opruimen (die van mij toevallig wel ;-)). Ik leer je hoe je moet opruimen en hoe je het opgeruimd houdt. Met praktische adviezen én hulp waardoor je weer ruimte en rust in je huis en je hoofd creëert.

  1. Je kunt geen beslissingen nemen

Je wilt wel opruimen maar vindt het moeilijk om afstand te doen van bepaalde spullen. Je hebt het misschien van iemand gekregen of het heeft ooit veel geld gekost…… Dan is het fijn om samen met mij door je spullen te lopen en te kijken wat er weg kan. Aan de hand van verschillende vragen help ik je de juiste beslissing te nemen.

En met de spullen die jij niet meer wilt hebben, kun je vaak iemand anders nog heel blij mee maken. Door het bijvoorbeeld aan een goed doel of de kringloop te geven. En geloof me, het levert je zoveel energie op zodra je afstand hebt gedaan van spullen die je niet meer nodig hebt of waar je niet blij van wordt. Je houdt dan alleen maar spullen over waar je van houdt en die je ook daadwerkelijk gebruikt.

Het maakt niet uit welke bovenstaande reden of redenen voor jou van toepassing zijn. Jij verdient het om te genieten in je huis. En ik help je graag aan een huishouden op orde!

In het gratis en vrijblijvende adviesgesprek bij jou thuis bespreken we waar je knelpunten liggen en wat je wensen zijn. Ik maak dan een persoonlijk advies voor je. Wil jij dat ook? Mail info@huishoudenoporde.nl of bel 06 – 44 954 250 me vandaag nog!