Wat doet een opruimcoach?

Een opruimcoach of professional organizer zorgt voor rust, overzicht, structuur en routine. Zodat jij niet meer geleefd wordt door je huishouden maar meer tijd over houdt voor de leuke dingen in je leven.

Een opruimcoach is er boven alles voor jou! Dus niet voor je spullen, nee, echt alleen voor jou.

Want het gaat tenslotte om jou. Niet om je spullen. Tuurlijk gaan we aan de slag met je spullen of administratie. Omdat jij daar last van hebt, maar het gaat erom wat jij wilt (of wat je juist niet meer wilt…. ?)

 

Maar wat doet een opruimcoach nu precies?

Als opruimcoach luister ik in eerste instantie. En stel ik vragen. Wat gaat er goed? Wat gaat er minder goed? Wat wil je anders? Je krijgt dan meteen praktische tips van mij voor jouw persoonlijke situatie. (Wil jij dit ook? Maak vandaag nog een gratis belafspraak!)

En daarna gaan we ook echt samen aan de slag. Want er moet natuurlijk wel wat gebeuren. En nee, ik kom niet met een container voor de deur om daarin al je spullen te zetten! 

Ook zeg ik je niet wat je mag houden of wat er weg kan! Tuurlijk niet, daar kan ik namelijk helemaal niet over beslissen. Dat is iets wat jij moet doen. En je zal merken dat dat niet altijd even eenvoudig is…. Maar daar ben ik dan weer voor:

  • Ik help je met het nemen van de voor jou juiste beslissing
  • Ik leer je hoe je moet opruimen (en neem natuurlijk dozen en organizing spullen mee)
  • Maar vooral ook: hoe je het opgeruimd houdt!

Hoe lang ik blijf, mag jij zeggen, maar we beginnen met 3 uur dan kunnen we even lekker meters maken. Fijn toch?!

 

Schaamte

Wat ik van veel klanten hoor: ik schaam me zo! Voor de situatie, voor de spullen, voor het moeten vragen om hulp, omdat het zelf niet lukt, omdat je hulp in moet schakelen, omdat je het al zoveel keer hebt geprobeerd en het maar niet wil lukken….

Ik snap dat helemaal! En ik word er ook altijd weer een beetje verdrietig van, omdat ik het zo rot voor je vindt dat je je zo moet voelen in je eigen huis. Maar ik ben ook heel blij. Voor jou! Want uiteindelijk heb je toch de stoere, eerste stap gezet, de stoute schoenen aangetrokken om hulp in te schakelen. Yeeeh!!

Je bent geweldig! Want weet je: nu is het snel gedaan met de rommel, met de stress en met het gevoel van schaamte. Hulp van een opruimcoach gaat je ECHT helpen. Want we gaan namelijk onze handen uit de mouwen steken en aan de slag samen. Stapje voor stapje!

Voor een opgeruimd huis.

En een opgeruimd hoofd.

Heerlijk! ?

 

Meer structuur

Maar ik ben er ook als je vooral structuur en routine mist in je huishouden. Heb je het gevoel dat je achter de feiten aanloopt? Dat je vol goede moed elke keer aan het huishouden begint maar het in de loop van de week dan toch niet lukt om alles gedaan te krijgen?

Ook daar kan ik je als opruimcoach bij helpen! We gaan dan een persoonlijk huishoudschema voor je maken. Helemaal op maat gemaakt. Voor jouw situatie. We bespreken wat je graag gedaan wilt hebben in huis, wat realistisch is naast je werk, drukke gezin of mantelzorg bijvoorbeeld.

Je krijgt dan een mooi overzicht per dag met je huishoudelijke taken. Ook als je onregelmatige diensten hebt is dat een uitkomt.

Wil je dat graag? Het kan al voor maar € 25. Interesse? Stuur een mail info@huishoudenoporde.nl of bel me: 06 – 44 954 250.

 

Tevreden klanten

Ik hoor vaak terug van klanten dat ze het zo fijn vinden dat ik niet oordeel. Dat ik rustig ben, van aanpakken weet en echt luister. Benieuwd naar wat ze allemaal nog meer vinden van mij en de opruimsessies? Je leest het hier.

 

Blog

Meer lezen over wanneer je een opruimcoach om hulp kunt vragen? Je leest het in deze blog: 5 redenen om de hulp van een opruimcoach in te schakelen.

 

 

Meer weten over mij als opruimcoach en wat ik voor jou kan betekenen?

Plan dan vandaag nog een belafspraak met me in!

Het is helemaal gratis en vrijblijvend.

Klik hier voor de online agenda.