Huishouden Op Orde

Huishouden Op Orde

Meer info

Administratie

Ben je het overzicht over je administratieve huishouding kwijt? Liggen er overal stapeltjes papier waar je iets mee moet doen: betalen, declareren, reageren of opruimen?

Huishouden op Orde kan je daarbij helpen. We gaan samen aan de slag, maar op veler verzoek is er nu ook een online cursus zodat je het zelf thuis op orde kunt maken. Wat je ook kiest, je krijgt weer volledig inzicht in je hele administratie. Je weet welke post er binnenkomt. En je krijgt een duidelijk overzicht van wat je nog moet regelen, betalen of declareren.

Natuurlijk maken we samen een overzichtelijk archief. Zo kun je belangrijke papieren moeiteloos vinden én opbergen. Je leert hoe je vanaf nu zelf alles kunt bijhouden. De stapels ongeopende brieven zijn verleden tijd!

Wist je dat we in gemiddeld 4 uur tijd al je hele administratie samen op orde kunnen hebben? Hoe fijn is dat! Zodat je alles moeiteloos kunt terug vinden en je het vanaf nu zelf eenvoudig bij kunt houden.

Met de online cursus kan je na een week al genieten van een administratie op orde. Ook niet verkeerd toch? En dat voor maar € 24,50! Hoe fijn is dat? Kijk hier maar eens voor meer informatie.

Wil jij dat ook? Maar weet je niet precies of je hulp thuis wilt of het alleen kan doen met de online cursus? Mail naar info@huishoudenoporde.nl of plan een gratis belafspraak in, dan bespreken we het samen!

 

Budgetcoach

Daarnaast kan ik je helpen met het inventariseren van je inkomsten en uitgaven. We maken een budgetoverzicht van jouw situatie nu én een planning voor de lange termijn. Ik help je bij het budgetteren en je krijgt tips specifiek voor jouw persoonlijke situatie. Met als doel dat je schulden voorkomt of aflost en kunt sparen voor leuke dingen. Kortom: we brengen je inkomsten en uitgaven in balans. Dan heb je geen stress meer over je financiële situatie, maar rust in je hoofd.

Ik leer je uitkomen met je inkomen!

Vaak kunnen we in 2 uur tijd al een overzicht maken van je inkomsten en uitgaven op dit moment en voor de gewenste situatie in de toekomst.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur een mail naar info@huishoudenoporde.nl of plan een gratis belafspraak in, dan bespreken we het samen!

 

Mailbox

Regelmatig heb ik klanten die het overzicht in hun mailbox kwijt zijn. Herken je dat? Krijg jij dagelijks tientallen mails binnen? Zitten er honderden of zelfs duizenden mails in je inbox? Dan is de kans groot dat je mails te laat beantwoordt. Of dat je belangrijke mails helemaal over het hoofd ziet.

Kortom, zie je door je mails de mailbox niet meer? Geen probleem, Huishouden op Orde kan je daarmee helpen!

Met de makkelijk te volgen online cursus Mailbox op Orde krijg je in je eigen tempo op een snelle en effectieve manier weer een overzichtelijk mailbox. Vanuit je eigen huis! En: na afloop van de cursus weet je hoe je je mailbox voortaan overzichtelijk houdt. Ga er ’s ochtends even goed voor zitten. Dan heb je diezelfde dag nog een lege mailbox. Hoe fijn is dat?

De online cursus kost je maar € 24,50. Kijk hier voor meer informatie.

GRATIS checklist

Minder papieren bewaren!

Bewaar alleen je belangrijke documenten.

Handige checklist waarin precies staat welke documenten je moet bewaren en hoe lang.

Als je administratie op orde is, zorgt dat ervoor dat je….

  • … dus volledig inzicht hebt in je gehele administratie.
  • … een archief hebt waarin je eenvoudig papieren opbergt.
  • … papieren terug kunt vinden als je die nodig hebt.
  • … makkelijk en snel dagelijks je post verwerkt.
  • … een geordende mailbox hebt.
  • … snel en doeltreffend je mails kunt afhandelen
  • … rust hebt in je hoofd in plaats van stress.
  • … geen rekening meer over het hoofd ziet.
  • … anderen overzicht biedt voor het geval er iets met jou gebeurt.

Heb je behoefte aan hulp bij het uitzoeken, opschonen en ordenen van je administratie? Of wil je een gezonde financiële huishouding? Huishouden op Orde helpt je graag verder! Mail naar info@huishoudenoporde.nl of plan een telefonische afspraak met me in voor meer informatie voor jouw persoonlijke situatie.