Jouw administratie in één week op orde

 

Met de stap-voor-stap online cursus Administratie op Orde heb je volgende week nog een overzichtelijke administratie

– ook als je overal stapels losse papieren hebt liggen –

Herken je dit?

 • Ben je het overzicht in je administratie helemaal kwijt?
 • Liggen er overal stapels losse papieren?
 • Ben je regelmatig documenten kwijt?
 • Heb je geen idee wat je nog moet betalen of declareren? Of waar je nog op moet reageren?
 • Kun je documenten niet terugvinden?
 • Weet je niet welke papieren je precies moet bewaren en voor hoe lang?

Als je één of meer van deze vragen met JA beantwoordt, is deze online cursus Administratie op Orde perfect voor jou!

Je krijgt je administratie snel en effectief weer overzichtelijk. Gewoon vanuit je eigen huis.

Elke dag ontvang je een mail met daarin wat je die dag moet doen, stap voor stap uitgelegd. Totaal krijg je 6 mails, dus je kunt over een week al alle papieren netjes opgeruimd hebben. Hoe fijn is dat?!

Wat kun je van de cursus verwachten?

Aan het einde van deze cursus:

 • Heb je een overzichtelijke administratie
 • Heb je volledig inzicht in wat je nog moet regelen, betalen en declareren
 • Zie je geen rekeningen en declaraties meer over het hoofd
 • Weet je welke documenten je moet bewaren en hoe lang
 • Heb je een archief opgezet waarin je eenvoudig papieren opbergt
 • Kun je razendsnel en gemakkelijk documenten terugvinden
 • Weet je hoe je vanaf nu je administratie zelf kunt bijhouden

Het gevolg?

Jij hebt geen stress meer én weer tijd voor de belangrijke en leuke dingen in je leven!  Hoe fijn is dat?

Een overzichtelijke administratie verandert je leven!

Echt waar.

Want al je papieren op orde zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Carla (niet haar echte naam) over Administratie op Orde:

‘Ik schaamde me enorm voor de losse papieren overal in huis en stapels in de kast. De betalingen gingen gelukkig allemaal automatisch, maar verder was ik het overzicht in mijn administratie door persoonlijke omstandigheden helemaal kwijt geraakt. Ik vond het ook erg moeilijk om er hulp voor te vragen en vond het ook te persoonlijk om iemand thuis te laten komen om me te helpen. 

En toen kwam de online cursus Administratie op Orde op mijn pad. Wat een uitkomst! Je kunt gewoon thuis, in je eigen tijd alle stappen volgen. 

Ik heb nu weer overzicht in al mijn papieren en kan eenvoudig alles bijhouden. Dit had ik veel eerder moeten doen, het heeft echt mijn leven veranderd!’

Wil jij dit ook?

Al voor € 24,50 kan ook jij een overzichtelijke administratie hebben. Zie je het al voor je: je bent altijd op tijd met betalen en weet alle documenten direct te vinden. Het kan!

In je eigen tempo krijg je je administratie snel en effectief weer overzichtelijk. Vanuit je eigen huis. Met stap-voor-stap opdrachten. En: na afloop van de cursus weet je hoe je je post en papieren overzichtelijk houdt. Niet geheel onbelangrijk, toch?

 • Je betaalt eenmalig slechts € 24,50
 • Inclusief gratis checklist ‘bewaar alleen je belangrijke documenten’
 • Inclusief 6 mails in je mailbox die je stap voor stap door de cursus heen leiden
 • Met als resultaat jouw administratie helemaal op orde

Hoi, ik ben Marianne Bodenstaff van Huishouden op Orde. Regelmatig help ik bij mensen thuis met het op orde brengen van hun administratie.

Maar ik merk dat er ook veel mensen zijn die wel af willen van hun stapels papieren en overzicht in hun administratie maar die niet iemand in huis willen om dat te realiseren. Omdat ze zich schamen, het spannend vinden of erg gesteld zijn op hun privacy.

En dat begrijp ik heel goed! Vandaar deze online cursus. Zodat je lekker thuis alleen aan de slag kunt gaan met hetzelfde resultaat. En via de Facebookgroep toch hulp bij de hand mocht je vragen hebben.

Doe je ook mee?

 

 

 

 

Begin vandaag met Administratie op Orde!

Zo ben je voor eens en altijd van je losse papieren af.

Hoe fijn is dat?!

>> EXTRA BONUS <<

 

Heb je vragen tijdens de cursus? Geen probleem!

In de besloten Facebookgroep Administratie op Orde kun je vragen stellen en om hulp en feedback vragen over onderwerpen en opdrachten van de cursus.

Je kunt gratis lid worden nadat je je hebt aangemeld voor de cursus.

Wil jij ook nooit meer losse papieren en te laat betalen?

Meld je dan nu direct nog aan! Deze online cursus kost je slechts € 24,50. Na betaling ontvang je direct de eerste mail in je mailbox.

Met andere woorden: je kunt over 5 minuten al aan de slag met je administratie!

Veel gestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je allerlei vragen hebt. Hieronder heb ik alvast een aantal vragen voor je beantwoord. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Voel je welkom om contact op te nemen via info@huishoudenoporde.nl of 06 – 44 954 250.

 

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Deze online cursus is bedoeld voor iedereen die worstelt met zijn administratie. Dus heb je overal losse papieren liggen? Ben je regelmatig te laat met betalen of het indienen van een declaratie? Ben je vaak documenten kwijt?

Kortom, heb je stress omdat je administratie niet op orde is? Dan is dit de perfecte online cursus voor jou.

 

Wat heb ik nodig om deze online cursus te volgen?

Voor deze online cursus heb je in ieder geval een mailadres nodig aangezien je de opdrachten van de cursus via mails ontvangt.

Verder is het noodzakelijk om een goede administratieplek te creëren met wat kantoorartikelen. Wat die artikelen precies zijn, staat in de eerste mail van de cursus.

 

Wat als ik een vraag heb tijdens de cursus over een opdracht?

Zodra je de cursus hebt gekocht, kun je lid worden van de besloten Facebookgroep Administratie op Orde. Daarin kun je vragen stellen en om hulp en feedback vragen over onderwerpen en opdrachten van de cursus.

 

Ik wil de online cursus toepassen voor zowel mijn particulieren als zakelijke administratie. Kan dat?

Natuurlijk. Deze online cursus kun je voor elke administratie toepassen. Start wel met één administratie tegelijk, anders gaan er dingen door elkaar lopen.

 

Hoeveel dagen duurt de online cursus?

De online cursus duurt 6 dagen. Je krijgt dus in totaal 6 mailtjes waarin elke dag een opdracht staat. Het is belangrijk dat je pas aan de volgende opdracht/mail begint als je de vorige opdracht hebt uitgevoerd.

Het is afhankelijk van de hoeveelheid papieren en jouw tijd hoe lang je met de cursus bezig bent. Dat tempo bepaal je zelf.

 

Ik wil wel graag mijn administratie op orde krijgen maar ik heb geen tijd om 6 dagen achter elkaar met mijn papieren bezig te zijn. Wat kan ik doen?

Geen probleem. Je kunt starten wanneer je wilt en het in je eigen tijd doen. Dus wil je liever alles achter elkaar doen in het weekend, verzamel de mails dan en handel ze achter elkaar af. Ook als je er langer over wilt doen dan 6 dagen is natuurlijk geen probleem. Dat is het mooie van een online cursus, doe het wanneer het voor jou goed uitkomt.

 

Is het bedrag van € 24,50 inclusief of exclusief btw?

Het bedrag is inclusief 21% btw. Er zijn dus geen extra kosten.

 

Ik wil heel graag mijn administratie op orde hebben, maar zie zo’n online cursus echt niet zitten. Zijn er ook andere mogelijkheden?

Jazeker! Ik kan ook samen met je alle stappen doorlopen. Samen brengen we dan je administratie op orde en leer ik je hoe je het zelf makkelijk bij houdt. Doordat we samen aan het werk zijn gaat het dan een stuk sneller dan dat je het alleen moet doen. Vaak kunnen we in 4 uur tijd je administratie al aardig op orde hebben.

Wil je meer weten, stuur een mail info@huishoudenoporde.nl of bel 06 – 44 954 250.

 

Ik heb ook veel belangrijke papieren die ik via de mail binnen krijg. Daar is het ook een rommeltje door de vele mails. Hoe krijg ik ook de administratie in mijn mailbox op orde?

Dan adviseer ik je om de online cursus Mailbox op Orde te doen. Met deze cursus kun je al in een dag een overzichtelijke mailbox hebben zodat je nooit meer een mail over het hoofd ziet of te laat beantwoordt.

Met eenvoudige video’s en een werkboek is de cursus snel en makkelijk vanuit huis te volgen. De kosten zijn € 24,50.

Kijk hier voor meer informatie: Mailbox op Orde