Jouw mailbox in één dag op orde

Met de makkelijke online cursus Mailbox op Orde heb je vandaag nog een overzichtelijke mailbox

– ook als er nu duizenden mails in zitten! –

 

Herken je dit?

 • Komen er dagelijks tientallen mails binnen?
 • Bestaat je inbox uit honderden of zelfs duizenden mails?
 • Ben je regelmatig te laat met het beantwoorden van een mail?
 • Zie je mails vaak helemaal over het hoofd?
 • En zie je door je mails de mailbox niet meer? 😉

Als je één of meer van deze vragen met JA beantwoordt, is de online cursus Mailbox op Orde perfect voor jou!

In je eigen tempo krijg je je mailbox snel en effectief weer overzichtelijk. Vanuit je eigen huis. En: na afloop van de cursus weet je hoe je je mailbox voortaan overzichtelijk houdt.

Ga er ’s ochtends even goed voor zitten. Dan heb je diezelfde dag nog een lege mailbox. Hoe fijn is dat?

Wat kun je van deze cursus verwachten? Aan het einde van deze cursus:

 • Heb je een overzichtelijke mailbox.
 • Weet je wat er dagelijks binnen komt aan mails.
 • Beantwoord je nooit meer een mail te laat.
 • Kun je mails eenvoudig terugvinden.
 • Weet je hoe je je mailbox opgeruimd houdt.
 • Heb je geen stress meer over je mailbox.

Het resultaat?

Jij hebt meer tijd voor de belangrijke en leuke dingen in het leven! ?

Een lege mailbox verandert je leven!

Echt waar.

Want een opgeruimde mailbox zorgt voor een opgeruimd hoofd.

Marijke Popma van deBloggerij.nl over Mailbox op Orde: ‘Ik ben zó blij met de opruimsessie van mijn inbox met e-mails. Het is nu niet alleen overzichtelijker in mijn mailbox, maar ook in mijn hoofd. Ik reageer nu op tijd op betalingsverzoeken of kansen die via de mail voorbijkomen. Natuurlijk moet je het zelf bijhouden. Maar de ervaring die je hebt als je e-mailbox schoon, actueel en relevant is, is de absolute drive om hem voortaan zo te houden.’

Wil jij dit ook?

Al voor € 24,50 kun jij een opgeruimde mailbox hebben. Zie je het al voor je: je hebt gewoon een helemaal lege mailbox? Het kan!

In je eigen tempo krijg je je mailbox snel en effectief weer overzichtelijk. Vanuit je eigen huis. En: na afloop van de cursus weet je hoe je je mailbox voortaan overzichtelijk houdt.

Ga er ’s ochtends even goed voor zitten. Dan heb je diezelfde dag nog een lege mailbox. Hoe fijn is dat?

 • Je betaalt eenmalig slechts € 24,50
 • Inclusief werkboek Mailbox op Orde
 • Inclusief korte video’s die je stap voor stap door de cursus heen leiden
 • Met als resultaat een opgeschoonde, overzichtelijke mailbox

Hoi, ik ben Marianne Bodenstaff en heb Mailbox op Orde ontwikkeld omdat veel mensen worstelen met het op orde houden van hun mailbox. Ze worden dagelijks overspoeld met mails en zijn het overzicht helemaal kwijt. Gevolg: stress ervaren, regelmatig te laat mails beantwoorden of mails zelfs helemaal over het hoofd zien.

Dat moet en kan anders! Want jij wilt toch ook niet dat je mailbox jouw leven beïnvloedt? Tijd dus voor actie! Zodat ook jij kunt genieten van overzicht in je mailbox, nooit meer te laat bent met reageren en eenvoudig mails terug kunt vinden.

Doe je mee?

 

 

 

Begin vandaag nog met Mailbox op Orde!

Zo ben je voor eens en altijd af van je overvolle mailbox.

Hoe fijn is dat?!

>> EXTRA BONUS <<

 

Heb je vragen tijdens de cursus? Geen probleem!

In de besloten Facebookgroep Mailbox op Orde kun je vragen stellen en om hulp en feedback vragen over onderwerpen en opdrachten van de cursus.

Je kunt gratis lid worden nadat je je hebt aangemeld voor de cursus.

>>> NOG EEN EXTRA BONUS <<<

Test je kennis van de cursus met een quiz.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden zorg je er voor dat je vanaf nu echt je mailbox op orde weet te houden en niet weer in de valkuil stapt van een overvolle inbox.

Wil jij ook nooit meer een overvolle mailbox?

Meld je dan nu direct nog aan! Deze online cursus kost je slechts € 24,50. Na betaling ontvang je direct het werkboek en ALLE video’s die je nodig hebt.

Met andere woorden: je kunt over 5 minuten al aan de slag in je eigen online leeromgeving!

Veel gestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Hieronder heb ik alvast een aantal vragen voor je beantwoord. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Voel je welkom om contact met me op te nemen, ik help je graag verder: info@huishoudenoporde.nl of 06 – 44 954 250.

 

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die een overvolle mailbox heeft.

Beantwoord je mails vaak te laat, of zie je mails helemaal over het hoofd? Kortom, heb je stress van je volle mailbox? Dan is dit de perfecte cursus voor jou.

 

Wat heb ik nodig om deze online cursus te volgen?

Voor deze cursus heb je de volgende spullen nodig:

~Een computer, laptop, tablet en/of mobiel. Het liefst twee apparaten, want dan kun je de cursus bekijken op bijvoorbeeld je tablet en op je computer of laptop direct alles toepassen. Niet noodzakelijk, maar wel heel handig én effectief!

~Goede internetverbinding of wifi.

~Het werkboek (digitaal of geprint). Dit kun je downloaden nadat je de cursus hebt betaald.

~Je agenda (digitaal of papier).

~Een pen als je werkt met een papieren agenda en het geprinte werkboek.

 

Wat als ik ergens niet uit kom?

Zodra je de cursus hebt gekocht, kun je lid worden van de besloten Facebookgroep Mailbox op Orde. Daarin kun je vragen stellen en om hulp en feedback vragen over onderwerpen en opdrachten van de cursus. Je vraag wordt door mij beantwoord maar ook medecursisten kunnen natuurlijk hun ervaringen ook met je delen.

 

Ik wil de cursus toepassen op meerdere mailboxen. Kan dat?

Natuurlijk. Deze cursus kun je op al je mailboxen toepassen, of je nu Gmail, Outlook, Yahoo, Hotmail of een ander programma gebruikt. Ook in je werkomgeving kun je hem toepassen.

 

Hoeveel tijd ben ik kwijt met deze cursus?

Voor deze cursus adviseer ik je om eerst het werkboek door te lezen en daarna de video’s te bekijken. Het werkboek is inclusief foto’s 8 pagina’s dus dat kost je ongeveer 15-20 minuten. Er zijn totaal 7 video’s. De kortste video is nog geen minuut en de langste video is 6 minuten. Daarnaast moet je een opdracht doen uit het werkboek die 10 minuten in beslag neemt. Verder zal je ook nog wat mails moeten doornemen, hoeveel dat er zijn is per persoon afhankelijk (geen paniek, heb je nu een mailbox van 3.492 mails, je hoeft ze echt niet allemaal meer door te nemen hoor 😉 meer daarover in de cursus!).

Kortom: als je er echt even voor gaan zitten in de ochtend heb je na een paar uur al een veel overzichtelijkere mailbox!

 

Ik wil heel graag meer overzicht in mijn mailbox, maar een online cursus is niks voor mij. Is er een oplossing?

Tuurlijk, ik kan bij je langskomen. Dan zorgen we samen stap voor stap dat je een overzichtelijke mailbox krijgt. Wil je dat? Stuur dan een mail naar info@huishoudenoporde.nl of bel 06-44954250 voor meer informatie of een afspraak.

 

Is het bedrag van € 24,50 inclusief of exclusief btw?

Het bedrag is inclusief 21% btw. Er zijn dus geen extra kosten. Je kunt eenvoudig betalen via Ideal.

 

Wanneer kan ik beginnen met de online cursus?

Direct! Bij het aanmelden voor de cursus word je gevraagd om een wachtwoord te kiezen. Zodra je betaald hebt, ben je direct ingelogd met je opgegeven mailadres en wachtwoord. Je hebt dan meteen toegang tot het werkboek en alle video’s en kunt dus aan de slag gaan. Alle video’s staan meteen live dus je kunt alles achter elkaar doen, je hoeft niet meer op informatie te wachten. Over 5 minuten kun je dus al starten met je mailbox op orde te maken!

Uiteraard kun je uitloggen wanneer je wilt en op een later moment weer inloggen om verder te gaan met de online cursus. Je krijgt een bevestigingsmail waarmee je direct kunt inloggen.