Wat doet een budgetcoach?

Als budgetcoach help ik je met het inzichtelijk maken van je financiën. Dus dat je precies weet wat er binnen komt aan geld, maar ook wat er uit gaat.

Vooral de uitgaven zijn heel interessant om naar te kijken. Aan welke dingen geef je precies geld uit elke maand, en hoeveel? Maar we kijken ook naar de inkomsten. Want soms vergeten mensen nog wel eens toeslagen aan te vragen!

Door inzicht en overzicht te krijgen in je financiën, kun je makkelijker aanpassingen maken. Door bijvoorbeeld op bepaalde dingen te bezuinigen waardoor je geld over houdt om misschien wel te sparen voor een verbouwing, vakantie of studie voor de kinderen.

Tevens geef ik je geld besparende tips en tips met betrekking tot betalen, sparen en verzekeren. Allemaal specifiek voor jouw persoonlijke situatie.

 

Veel gestelde vragen over budgetcoaching:

  • Een budgetcoach is er alleen voor mensen die schulden hebben

Dat wordt vaak gedacht inderdaad. Maar een budgetcoach helpt je ook als je nog geen schulden hebt. Juist zelfs! Want als je schulden hebt, ben je eigenlijk al vrij laat met het vragen van hulp. Beter is het natuurlijk om schulden te voorkomen en inzichtelijk te maken waar je te veel geld aan uitgeeft en je uitgaven aan te passen.

Natuurlijk kun je ook met kleine schulden nog prima de hulp inschakelen van een budgetcoach, om erger te voorkomen en zo snel mogelijk je schulden af te lossen.

  • Kan ik wel een budgetcoach betalen? Wat kost een budgetcoach?

Door het inzichtelijk krijgen van je inkomsten en uitgaven, weet je beter waar je op kunt besparen. Daarmee creëer je meer ruimte in je portemonnee waarmee je mij – de budgetcoach – kunt betalen.

Maar wat is het tarief van een budgetcoach? Mijn uurtarief is € 55 en vaak hebben we in 2 uur tijd al volledig overzicht in je financiën. Dat houdt dus in dat je eenmalig € 110 kwijt bent. Ik leer je uitkomen met je inkomen, dus samen kunnen we kijken waar je op zou kunnen bezuinigen om dit bedrag van te kunnen betalen.

Meer weten? Plan gratis en vrijblijvend een belafspraak met me in, dan vertel ik je wat ik voor jou kan betekenen. Klik hier voor de online agenda.

  • Een budgetcoach zegt je precies waar je geld aan uit mag geven en hoeveel.

Dat is niet waar. Een budgetcoach helpt je inzichtelijk maken waar jij op dit moment je geld aan uitgeeft. Jij bepaalt of je dat zo wilt houden of dat je misschien op bepaalde uitgaven wilt bezuinigen om geld te kunnen sparen voor bijvoorbeeld een vakantie. Dat bepaal jij allemaal zelf!

Natuurlijk leert de budgetcoach je om verantwoord om te gaan met geld, geef ik je tips en laat ik verschillende mogelijkheden zien. Daardoor kun je zelf verstandige beslissingen nemen, want het is en blijft jouw geld waar jij over beslist!

 

Administratie op orde

Vaak zie ik bij mensen die meer inzicht willen in hun financiën dat ze het ook moeilijk vinden om hun papieren en belangrijke documenten goed op te ruimen. Weet dan dat ik ook opruimcoach ben, dus plannen en organiseren kan ik als de beste ?

Ik kan je dus ook meteen een handig en eenvoudig systeem leren zodat je weer orde krijgt in je administratie en in één oogopslag weet wat je nog moet bewaren, betalen of declareren. Bovendien leer ik je welke documenten je moet bewaren en hoe lang. En heel belangrijk, hoe je de post vanaf nu bijhoudt!

Ik kan bij je thuis komen om samen je administratie op orde te brengen. Maar je kan ook zelf, met mijn online hulp alles leren en uitvoeren. Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden:

Voor maar € 24,50 breng je zelf je administratie op orde met de online cursus. Klik hier voor meer informatie.

Liever samen aan de slag? Dat kan met de 1-op-1 coaching.

Twijfel je wat voor jou het beste is? Plan gratis en vrijblijvend een belafspraak met me in, dan kijken we samen wat voor jou persoonlijk het handigst is om te doen! Maak hier meteen een afspraak.

 

Bespaartips

Wil je nu meteen al aan de slag gaan met het doen van besparingen? Dat is een goed idee! Ik heb wat tips voor je op een rijtje gezet per categorie. Benieuwd wat ze zijn? Vraag ze dan vandaag nog aan, het is helemaal gratis.

 

 

Wil je hulp van mij als budgetcoach?

Bel 06 – 44 954 250 of mail info@huishoudenoporde.nl.

Je kunt ook direct een belafspraak maken voor meer informatie, klik hier voor de online agenda.